Vad vill Daniel Nilsson åstadkomma under 2020 som kassör/ledamot i Svenska Pointerklubben?

  • Jag vill verka för: Att utveckla och förbättra pointern som jakthundsras. Pointern ska enligt mig vara en sund jakthund med hög jaktlust, den ska besitta god mentalitet och vara funktionellt byggd för långa jaktdagar på fjäll, fält och i skog .
  • Att styrelsen hörsammar klubbmedlemmars tankar och idéer.
  • Att främja en positiv och framåtsträvande ton i Svenska Pointerklubbens styrelse med pointern som gemensamt intresse.

Vem är jag?

  • Jakt- och hundtokig viltmästare som förutom sitt jobb som lärare driver ett företag med huvudinriktning på fågeljakter med stående- och stötande fågelhundar. Bor i nordöstra Skåne med fru och två barn.

Hundar idag?

  • I kenneln finns just nu tre pointertikar och en handfull andra fågelhundar. Under jakt- och träningssäsongen tillbringar jag mycket tid med mina hundar och då framförallt på fält. Startar frekvent på jaktprov och senaste starten var i derbyfinal.